Despre Pitesti Residence II – Centru

Fiind cel mai modern Ansamblu Rezidențial dezvoltat în județul Argeș, Pitești Residence II a fost creat a fi modelul ideal în materie de alegere a locuinței.

Datorită designulului modern cu tendințe futuriste ale Ansamblului Rezidențial, combinat cu amplasamentul ultracentral al imobilului, Pitești Residence II – Centru va deveni etalonul locuințelor de tip High-Class din județul Argeș.

Ansamblul Rezidențial va fi amplasat în inima Municipiului Pitești, pe Bulevardul I.C. Brătianu, la doar 100 de metri de aleea pietonală centrală a orașului. având în imediata apropiere locații precum Primăria orașului, Consiliul Județean, Prefectura, Forum Business Center – cel mai mare Business Center al județului, Vivo Mall, Piața Ceair – cea mai mare piață agro-alimentară a orașului, Spitalul public Nicolae Bălcescu, Spitalul privat Muntenia, Expo Parc, cât și nenumărate alte locații, acestea fiind de interes mărit pentru viitori proprietari ai apartamentelor.

Amplasamentul Ansamblului Rezidențial prezintă un dublu avantaj, atât cel al legăturilor pietonale și carosabile cu tot centrul orașului, directe și extrem de facile cât și cel al accesului direct și rapid dinspre centura orașului.

Apartamentele vor fi disponibile și în variana Penthouse, cu terasă superioară proprie, ceea ce va crea viitorilor proprietari ai acestora o vedere panoramică asupra orașului, cât și o priveliște liniștitoare către Munții Făgăraș.

 

Proiectul pe scurt:

  • Pitești Residence II – Centru va fi construit pe o suprafața de 1780 mp, 2S+P+10E, ansamblul creând astfel un număr de 64 apartamente de tip garsonieră, 2 camere, 3 camere, 4 camere.
  • Parcare subterană, pe două nivele, cu un număr de 71 locuri de parcare, precum și parcare exterioară cu un număr de 22 locuri de parcare.
  • Blocul va fi dotat cu rampa de acces și va fi deservit de două lifturi Schindler.
  • Apartamentele vor fi predate la cheie, cu finisaje create de designeri de interior, proprietarii având posibilitatea de a alege dintre 3 variante de finisaj.
  • Apartamentele vor fi dotate cu sistem de încălzire în pardoseală, pentru eficiență sporită în încălzirea locuinței și pentru utilizarea maximală a suprafeței apartamentului.

 

Calitatea constructiei

Suntem promotorii unei vieți de familie liniștite.

În acest sens, am dedicat timp alegerii celor mai bune materiale de construcții, am consultat cei mai buni specialiști în alegerea izolărilor termice și fonice a pereților și pardoselii și am contractat cei mai buni designeri de interior pentru crearea unui ambient intim și confortabil, pe scurt, de familie.

La construirea Ansamblului Rezidențial va fi utilizat sistem Building Information Modeling (BIM), cel mai nou sistem în materie de construcții, care permite accesul imediat la informatiile legate de proiect, informatii care sunt de inalta calitate, sigure, integrate si complet coordonate.

BIM se adreseaza fiecareia dintre cele trei faze ale ciclului de viata a constructiei – proiectare, constructie si gestionare.